top of page
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5c3f.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62a7.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61ac.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f28.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5fdf.jpg

Over Fleurs Depot

Fleurs Depot is een bedrijf ontstaan uit liefde voor vintage meubels en woonaccessoires. Het begon als hobby op fairs, maar is inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf met twee interieurwinkels in Rotterdam en Breda.

 

Bij Fleurs Depot vind je een uitgebreid assortiment van mooie en stoere meubels en woonaccessoires in industriële en landelijke stijl. Alle items zijn uniek en passen erg goed in het hedendaags interieur. Tweemaal per maand gaan we op pad en wordt de collectie aangevuld. Via onze social media (Facebook en Instagram) blijf je op de hoogte van al onze nieuwe vondsten.

De winkel  in Rotterdam (hartje Kralingen) is gevestigd in het oude hoofdkantoor van de Nederlandsche Borduurfabriek .

En vlakbij station Prinsenbeek is onze winkel in Breda.

 

Naast onze meubels en woonaccessoires is in Rotterdam de uitgebreide collectie antiek linnen van Fleurs Linnen te vinden. Van prachtige handgemaakte tafelkleden, bedlakens, theedoeken tot meelzakken en grof handgeweven linnen op rol. Alles is van zeer goede kwaliteit en veelal ongebruikt.

 

Op de pagina's 'Fleurs Linnen' en 'Fleurs Wonen' kun je enkele artikelen uit de collecties bekijken en bestellen.

 

De sfeervolle ruimte in Rotterdam is ook te huur voor borrels, presentaties en andere bijeenkomsten. Leuk, als je een unieke ruimte zoekt met veel sfeer en gezelligheid. 

 

Kom gezellig langs, de koffie staat altijd klaar!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62aa.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60f3.jpg
bottom of page